Zakelijke verzekeringen

Wegas voor werkgeversrisico’s

Werkgevers worden steeds vaker veroordeeld tot schadevergoedingen aan personeelsleden voor schades die zij tijdens werktijd hebben opgelopen. Zelfs als de werkgever niets kon doen om de schade te voorkomen! Dan voorkomt een WEGAS-verzekering veel problemen!

Ziekteverzuimverzekering

Als werkgever bent u verplicht een zieke medewerker 2 jaar lang salaris door te betalen. Het reïntegreren van de medewerker, ook als deze niet meewerkt, is een verplichting die bij niet nakomen tot grote consequenties kan leiden. Het is dus belangrijk dat de salarisdoorbetaling, en het reïntegratieproces, goed verzekerd zijn.

Arbeidsongeschiktheids verzekering (AOV)

Als zelfstandige bent u van overheidswege niet verzekerd voor inkomen bij ziekte. Ongevallen en ziekte komen helaas onaangekondigd. Niet werken betekent dan geen inkomen! Een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering is dus vrijwel onmisbaar.

Preventieverzekering

Er zijn ook verzekeringen die u helpen om ziekte te voorkomen. Verzekeraars met een hulpverleningsorganisatie, waar u dag en nacht met vragen terecht kunt. Over een dreigende burn-out, maar ook als u met persoonlijke vragen zit omdat uw partner, of uw zakelijke partner, de relatie wil beëindigen.

Brandverzekering

In uw bedrijf zijn veel zaken aanwezig die noodzakelijk zijn voor uw bedrijfsuitoefening. Zaken die gestolen kunnen worden of door brand vernietigd. Bedrijven die door een grote brand zijn getroffen, gaan in meer dan helft van de gevallen failliet, omdat de verzekeringen niet op orde bleken.

Reconstructieverzekering

Na een brand blijkt uw complete administratie vernietigd? Dan is een reconstructieverzekering onmisbaar, want het kost u waarschijnlijk weken of maanden om de verbrande dossiers opnieuw aan te maken.

Geld- en fraudeverzekering

Notarissen zijn verplicht om het risico van fraude te verzekeren. Collectief is al een dekking geregeld, maar er geldt toch nog een eigen risico van bijna € 100.000,- per gebeurtenis. Dat ligt niet zomaar op de plank. Goed om dat toch maar te verzekeren.

Rechtsbijstandverzekering

Notarissen en advocaten hebben geen rechtsbijstandverzekering nodig. De notaris en de advocaat zijn immers zélf jurist? Maar betekent dat ook dat u als notaris of strafrechtadvocaat voldoende verstand heeft van arbeidsrecht?

Rechtsbijstandverzekering bij tuchtzaken

Wat als u als mediator, advocaat of notaris wordt aangesproken op basis van het tuchtrecht? Zit die dekking in uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering? Helaas niet, maar een juiste behandeling van uw tuchtrechtzaak is erg belangrijk! Een veroordeling kan het einde van uw loopbaan betekenen!

Verkeersrechtbijstand

Het verhalen van een autoschade is in Nederland goed geregeld. Anders wordt het als u in het buitenland bij een ongeval bent betrokken. Kent u het verkeersrecht in dat land ook?

Verzekeren is maatwerk

U ziet, ook het sluiten van een goede zakelijke verzekering is vakwerk, mijn werk!
Neem contact op voor een afspraak wat in uw situatie de beste oplossing is. 

PARTICULIERE VERZEKERINGEN

Autoverzekeringen

Autoverzekeringen worden vaak op basis van de hoogte van de premie gekozen. Slim? Nee. Want ook bij een niet-alledaagse schade wilt u graag een goede uitkering, het liefst zonder terugval in uw bonuskorting! Een niet-alledaagse-schade is bijvoorbeeld het tanken van verkeerde brandstof; schade? € 5.000,-. Dan blijkt goedkoop ineens duurkoop.

Ook voor andere auto- en motorverzekeringen

Uw camper compleet verzekerd
Voordelige old- of youngtimerverzekeringen
Cabrioverzekering; Hardtop of softtop
Alles –in-één: het meerwielenplan

Zorgverzekering

Elke Nederlander heeft een zorgverzekering. Het liefst lekker goedkoop. Maar hoe voordelig is deze nog als u een operatie nodig heeft? Mag u dan zelf kiezen waar u behandeld wilt worden?

Ongevallenverzekering

Een ongeluk kan vaak grote gevolgen hebben. Gevolgen waardoor u uw beroep niet meer kunt uitoefen, of invalide wordt. Voor aanpassingen aan uw woning of auto bent u dan afhankelijk van goedwillende ambtenaren. Houdt u liever het heft in eigen hand houden, kies dan voor een ongevallenverzekering die u de vrijheid geeft te kiezen wat in uw situatie het beste is.

Nabestaandenvoorziening

Ondernemers regelen vaak geen of slechts een mager pensioen. Dat komt later wel, als er echt geld wordt verdiend. Maar wat als uw partner plotseling overlijdt? Wie zorgt er dan voor de kinderen en het huishouden?

Lijfrente

U heeft voldoende geld over om te sparen voor later. Maar de rente is erg laag. Verzekeraars maken een veel beter rendement. Maar zo’n beleggingspolis lijkt u niet meer de beste keus… Dat kan beter!

Recreatieverzekeringen

Recreatieverzekeringen zijn er in soorten en maten, zoals de gebruikelijke reisverzekering. Praktisch als u jaarlijks vaker op vakantie gaat. U hoeft ‘m niet elke keer opnieuw af te sluiten als u er even tussenuit gaat.

Andere recreatieverzekeringen

Groepsreisverzekering voor team-events
De zakenreisverzekering voor verre reizen
Annuleringsverzekering
Caravanverzekeringen
Pleziervaartuigenverzekering

Verzekeren is maatwerk

U ziet, ook het sluiten van een goede particuliere verzekering is vakwerk, mijn werk!
Mail of bel mij (033-20 35 000) voor een afspraak wat in uw situatie de beste oplossing is.