De ene zakenreis is de andere niet

Zakenreizigers die internationale conferenties bezoeken, lopen andere risico’s dan specialisten die fysieke arbeid verrichten in het buitenland. En als medewerkers alleen binnen Europa reizen, heeft een bedrijf geen uitgebreide Werelddekking nodig. Om in te spelen op die verschillen, heeft Europeesche Verzekeringen haar zakenreisverzekering aangepast. De nieuwe Business Travel Insurance (BTI) Collectief bestaat uit 4 heldere pakketten en een verzekering op maat.

Office Europe

Voor kantoor- en congresafspraken binnen Europa

Office World

Voor kantoor- en congresafspraken wereldwijd

Field & Factory Europe

Voor industriële en technische werkbezoeken binnen Europa

Field & Factory World

Voor industriële en technische werkbezoeken wereldwijd

Personal Package – verzekering op maat

 

Online hulp via de Hulp op Zak-app

Zakenreizigers reizen vaak alleen. Daarom is het nog belangrijker dat zij in noodgevallen eenvoudig hulp kunnen inschakelen. De Hulp op Zak-app van de Europeesche helpt daarbij. Daarmee hebben medewerkers:

·         de Europeesche Hulplijn direct onder de knop;

·         hun verzekeringsgegevens bij de hand (mits vooraf ingevuld);

·         toegang tot de onlinehulpmodule, zodat zij met onze professionals kunnen communiceren en foto’s van schade of letsel kunnen sturen;

·         een medisch woordenboek in 9 talen.

Ruime dekkingen

Met BTI Collectief zijn medewerkers 365 dagen per jaar verzekerd. Tijdens zakenreizen in het buitenland én bij bezoek aan congressen en beurzen in Nederland. Ook zakenreizen per auto, bijvoorbeeld voor bedrijfsbezoek in Duitsland, zijn verzekerd in de 4 pakketten.